Bine aţi venit la Schiuridevanzare.ro

 

Schiuri second hand, Clapari second hand, Snowboard second hand, Schiuri copii, Magazin schiuri, Bucuresti, Timisoara, Ploiesti, Pitesti, Bacau, Iasi, Suceava, Brasov

Schiuri

Schiuri

Dupa ce te-ai hotarat ce tip de schi vrei sa practici, apare o noua intrebare: “Ce lungime de schiuri sa aleg?” Alegerea dimensiunii corecte are o importanta deosebita, lungimea poate influenta foarte mult evolutia ta. Lungimea schiurilor pe care le folosesti se va modifica pe masura ce avansezi de la stadiul de incepator la cel de profesionist. Iata un bun motiv pentru care merita sa cumperi mai degraba schiuri second hand. Pe masura ce avansezi, vei dori sa le schimbi, asa ca o investitie mare nu merita… mai ales daca inveti foarte repede J
Iata cateva specte pe care trebuie sa le iei in considerare cand cauti lungimea potrivita pentru schiurile tale:
Trebuie sa tii cont si de tipul de schi pe care vrei sa il practici, de nivelul tau si de greutatea pe care o ai.
Schiurile clasice (drepte) au, de obicei, lungimea intre 175 si 210 cm iar carv-urile (cele mai subtiri in zona legaturilor si mai late la varf si in partea din spate) sunt cu aproximativ 20 cm mai mici decat cele clasice.
Ca regula generala, carv-urile ar trebui sa ajunga undeva intre nasul si barbia ta. Deci pentru schiurile drepte trebuie sa alegi dimensiuni apropiata de inaltimea ta.
Schiurile mai scurte te ajuta sa controlezi mai bine traseul la viteze mici si sa iei curbe mai stranse. Schiurile lungi sunt recomandate celor care vor sa schieze agresiv, la viteze mari.
Am pregatit un tabel orientativ care te poate ajuta sa alegi lungimea schiurilor, in functie de inaltimea ta. Daca totusi nu esti sigur ce lungime ti se potriveste, lasa un comentariu si incercam sa te ajutam.
Ne vedem pe partie!

Dupa ce te-ai hotarat ce tip de schi vrei sa practici, apare o noua intrebare: “Ce lungime de schiuri sa aleg?” Alegerea dimensiunii corecte are o importanta deosebita, lungimea putand influenta foarte mult evolutia ta. Lungimea schiurilor pe care le folosesti se va modifica pe masura ce avansezi de la stadiul de incepator la cel de profesionist. Iata un bun motiv pentru care merita sa cumperi mai degraba schiuri second hand. Pe masura ce avansezi, vei dori sa le schimbi, asa ca o investitie mare nu merita , mai ales daca inveti foarte repede .

                           Tabele orientativ in alegerea schiurilor pentru adulti
 
 
Inaltime schior  (cm)
Dimensiune schiuri (cm)
 
  132 115-130  
  137 125-140
  142 130-145  
  147 135-150
  152 135-155  
  158 145-165
  163 150-170  
  168 155-175
  173 160-180  
  178 165-185
  183 170-190  
  188 175-195
  193 180-200  
  

 

                                  Tabele orientativ in alegerea schiurilor pentru copii

Varsta copil   Inaltime copil (cm)   Greutate (kg) Dimensiune schiuri (cm)    
3   94   14 70-80
4   102   16 80-90
5   109   18 90-100
6   114   21 95-105
7   119   23 100-110
8   127   26 110-120
9   135   29 115-125
10   140   32 120-130
11   145   36 130-140
12   149   41 135-145
13   156   46 140-150
14   164   51 150-160

 

Iata cateva aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare cand cauti lungimea potrivita fie ca vorbim de schiuri copii,schiuri femei,schiuri barbati :

Cum alegi dimensiunea corectă la schiuri ?
Informații generale : Pentru a începe selectarea celor mai bune schiuri pentru tine, este important să se uite la schiuri concepute pentru sexul dvs. specifice. Schiuri femei sunt desgined să funcționeze mai mult effeciently pentru o femeie decât schiuri barbati sunt, prin urmare, ca o regulă generală de degetul mare de femei ar trebui să schieze pe schiuri întotdeauna femei și bărbați ar trebui să schieze pe schiuri întotdeauna barbati. După eliminarea o mulțime de posibilități bazate pe gen, ar trebui să înceapă pentru a determina ce tip de schiuri va funcționa cel mai bine pentru tine pe baza raspunsului dvs.

Nivelul de schior
După determinarea stilul dreptul de schiuri, următorul pas important este de a determina care este cea mai potrivita pentru nivelul de calificare dumneavoastră. Un schi construit pentru toate nivelurile de calificare pur și simplu nu există, așa că este vital ca vă cumpărați o potrivire capacitatea dumneavoastră de schi. Alegerea un schi care este fie deasupra sau sub nivelul dvs. poate împiedica serios capacitatea dumneavoastră de a obține o mai bună. Schiuri nivel avansat sunt mai rigide și necesită tehnica mai mult, dar ei răspund mai repede. Dimpotrivă, începător la intermediar schiuri sunt mai moi și mai iertători, ceea ce le face mai ușor de a iniția un viraj la viteze mai mici cu tehnica mai putin, iar la viteze mari, cu toate acestea, ei pot crea o mulțime de palavrageala, ceea ce le face greu de controlat. Există șase niveluri diferite de capacitatea de schi care le pot fi clasificate în temeiul. Cel mai mic la cel mai mare la, nivelurile sunt începător, avansat Începător, intermediar, avansat intermediar, avansat, și Expert. Cheia este de a alege o gamă care vă sunt confortabile cu, dar unul care vă puteți îmbunătăți, de asemenea, cu.

Începător:

Acest lucru este de nivel, pentru schiori, care sunt doar începutul carierei lor de schi. Schiorul nu a fost niciodată nici înainte de schiat sau a schiat doar de câteva ori. Schiori începători sunt caracterizate ca făcând viraje pene (pizza) pe ingrijite, teren moale.

Începător Avansat:

Când un schior este confortabil pe partiile verzi (ruleaza începători) și începe să schieze pe pârtii albastre (unele curse intermediare). Incepatori avansate încep să includă poziționarea în paralel în faza de finalizare a rândul lor. Începător avansat poate face pană și se transformă traversa linia de căderea lor paralel cu schiurile.

Intermediar:

Nivel de confort este îngrijit pe pârtii albastre, care pot fi schiat cu o relativă ușurință. Schiorul intermediar este de lucru spre a face transformă complet paralele. Schiorul intermediar poate folosi o pană mică înainte de a rândul său, de a controla viteza lor, în timp ce finalizarea rândul său, și pentru a traversa următorul viraj se face într-o poziție paralelă. Schior intermediar de multe ori se retrage la poziția de pană atunci când acestea sunt incomode pe teren mai abrupt sau variabilă.

Avansat Intermediar:

Schior este confortabil pentru toate blues și este capabil de schi unor diamante negre si teren variat. Schiorul avansat intermediar este capabil de a face derapat paralel transformă pe cel mai mare de la moderată până la viteze mai mari. Schiori avansati intermediare sunt, de asemenea, cu ajutorul plantelor poli pentru a ajuta la menținerea calendarul corectă și poziționarea corpului.

Avansat:

Schiorii avansate sunt diamante negre si confortabile de schi teren variat. Schiorii avansați sunt capabile de a face viraje mari și mici rază sculptate la viteze mai mari pe teren avansate. Schiorii avansati folosesc, de asemenea, plante poli pentru a ajuta la menținerea calendarul corectă și poziționarea corpului.

Expert:

Schiori de experți sunt confortabile schi la viteze mari, pe toate tipurile de teren, inclusiv groomers, praf, praf pe senile, moguli, etc schiori de experți sunt capabile de a face viraje mari și mici rază sculptate la viteze mari, pe teren avansate, în orice condiții de zăpadă. Schiori de experți utiliza, de asemenea, plante poli pentru a ajuta la menținerea calendarul corectă și poziționarea corpului.

Cheia este de a alege o gamă care vă sunt confortabile cu, dar vă puteți îmbunătăți, de asemenea, cu, cu excepția cazului în desigur, nu sunteți un expert. Dacă sunteți de schi cele mai confortabile ingrijite, ruleaza albastru, apoi te clasifica ca fiind un intermediar. Asta nu înseamnă, totuși, că un începător la schi evaluat intermediare, este o alegere bună. În schimb, uita-te pentru o pereche cu nivelul de la cel mai mic parte din gama - un intermediar la avansat, în acest caz - în acest fel vă puteți îmbunătăți cu schi. Nu există nici un avantaj de a cumpara o de schi, care este semnificativ mai bun decât tine. Schiuri mai avansate trebuie să fie "încărcate în sus," ceea ce înseamnă că într-adevăr nevoie pentru a obține unele de viteză și de greutate în ele să-i facă să sculpteze. Dar dacă nu se poate obține dreptul de viteza si presiunea, schiurile vor fi dificil de controlat.


 

   Dupa ce v-ati orientat asupra schiurilor potrivite , va asteptam la sectiunea schiuri second hand  sa vizualizati produsele noastra care corespund cerintelor dumneavoastra .

Toate schiurile second hand au canturile ascutite,talpile slefuite si date cu ceara , legaturile sunt verificate . Ne straduim sa aducem echipamente schi de cea mai buna calitate si modele cat mai noi .

 

Pe website-ul nostru veti gasi cel mai bun raport calitate pret pentru schiuri second hand pentru copii, femei si barbati.

 

 

Blog-uri: schiuri.blogspot.com, schiuri.wordpress.com