Bine aţi venit la Schiuridevanzare.ro

 

Schiuri second hand, Clapari second hand, Snowboard second hand, Schiuri copii, Magazin schiuri, Bucuresti, Timisoara, Ploiesti, Pitesti, Bacau, Iasi, Suceava, Brasov

Snowboard

Snowboard

Aceasta sectiune este dedicata iubitorilor de snowboard , aici veti gasi o informatii despre snowboard . Detinem placi  snowboarduri de la branduri cu renume printre care amintim : Burton, Bataleon, Forum, Volkl, FTWO, F2, Nitro, Rossignol, Atomic, GNU, Flow, Sapient, Dynastar, Head, Escape, Duotone...etc . Snowbordurile sunt de diferite dimensiuni ( 100 cm,110 cm,120 cm,130 cm,140 cm,150 cm,160 cm,170 cm,180 cm). Magazinul nostru online http://www.schiuridevanzare.ro va sta la dispozitie !

 

Cum alegi lungimea snowboard corect ?

Durata de snowboard vor varia în funcție de greutatea dumneavoastră și de tipul de echitatie aveți de gând să faceți. Înapoi în zi, snowboard tradițional dimensionare a însemnat stai lângă snowboard și în cazul de sus lovește barbie, mare, se potrivește! În timp ce faptul că ar putea fi un loc bun pentru a începe, de asemenea, greutatea este factor foarte important în determinarea lungimii de bord corespunzător. Și un alt aspect important este tipul de echitatie aveți de gând să faci.
 Astfel, de exemplu, în cazul în care aveți de gând să fie cea mai mare parte Freeriding ia în considerare obținerea o placa ceva mai lung pentru o mai mare stabilitate si viteza. Dacă e un instrument de freestyle pe care il cautati pentru, consideră dimensiuni mai mici, care vor fi mai ușor să se rotească și manevra în parc teren sau half-pipe.
 Pe fiecare pagina de produs snowboard EVO detalii, veți găsi diagramele individuale de mărime pentru fiecare dintre cele snowboarduri pe care le vindem. Amintiți-vă, lungimea este de preferință la fel de mult personal ca nimic, asa ca nu te prea închis, dacă vă place o placa mai lungă sau mai scurtă o placa. Aveti nevoie de un punct de plecare? Utilizați Grafic Dimensiune snowboard de mai jos.

 
Rider Height (in) Rider Height (cm) Rider Weight (lb) Snowboard Size (cm)
4'10" 147 110 - 120 128 - 136
5' 152 115-130 133 - 141
5'2" 158 125-135 139 - 147
5'4" 163 135-145 144 -152
5'6" 168 140-155 149 -157
5'8" 173 150-165 154 -162
5'10" 178 160-175 159 -167
6' 183 170-185 160+
6'2" 188 180-195 160+
6'4" 193 190-205 160+
 

 

Ce tip de snowboard ar trebui să mergi? În timp ce puteți merge orice snowboard pe orice tip de teren sau, în orice condiții de zăpadă, există snowboarduri specializate pentru anumite condiții de teren, și aplicații. De exemplu, o să fie mult mai distractiv să o plimbare cu placa de pulbere de pulbere și un consiliu de parc în parc. Și în timp ce e ușor să analizeze peste multitudinea de oferte disponibile în prezent, următoarele descrieri a vă oferi un bun simț al categoriilor largi în care sunt împărțite snowboarduri.
 

Toate snowboard munte-sunt proiectate pentru a explora tot muntele. Acestea sunt dvs. de du-te-a pentru un snowboard, care va face nimic. Ei se simt acasă pe groomers, praf de la țară, pârtii de parc și aproape nimic în între. Marea majoritate a alege placi de snowboard toate la munte-mare pentru versatilitatea lor. Dacă sunteți abia la început sau sigur de exact ceea ce ai nevoie, un snowboard all-mountain este o alegere minunată.
 
Freestyle De snowboard freestyle sau parc tind să fie un pic mai scurte și dragoste parcuri teren, suporturi, brațe de macara, coșuri de gunoi, trunchiuri de copaci, comutator de echitatie (non-dominantă picior înainte), plimbari de perete și multe altele. Dulapi Freestyle au de multe ori o formă adevărată geamăn, și de obicei sunt selectate de către cei care doresc să plimbare în parc teren. O variantă mai versatil de o placa de freestyle este freestyle all-mountain, care combină versatilitatea unui snowboard munte toate cu spiritul ludic al unui snowboard freestyle.
 
Freeride De snowboard freeride sunt proiectate pentru călăreț care își petrece cea mai mare parte a zilei în afara rulează îngrijite și în teren Backcountry. Ei au de obicei un flex mai rigida si sunt mers în dimensiuni mai lungi decât snowboard freestyle. De snowboard freeride au de multe ori o formă direcțională care este proiectat pentru a efectua optim într-o singură direcție.

 

Praf Pulbere de snowboard iubesc pulbere. Adesea asociate cu snowboard freeride, placi pulbere oferă, uneori, un nas mai mare și o coadă conică restrânsă. Introduce obligatorii, care determină poziția călăreț, sunt adesea stabilite înapoi pe un snowboard pulbere pentru a ajuta la călăreț float vârful bord prin lucruri profunde. Snowboarduri pulbere uneori, de asemenea, caracteristica de rocker, un element de design care vârful (și coada) naștere începe mai departe înapoi pe bord, care, de asemenea ajută la menținerea călăreț flotorul ființe umane prin intermediul Pow.

Splitboards / Backcountry Un snowboard splitboard este construit special pentru călăreț Backcountry. Splitboards sunt concepute pentru a rupe în jos, în două jumătăți separate pentru turism și călătorii în sus (cu alpinism skin). Legaturi speciale sunt necesare, de asemenea. Odată ce ați ajuns la partea de sus a terenului caracteristica, vă reconectați splitboard pentru plimbare înapoi în jos. Cu toate acestea, este important să rețineți că va avea nevoie de instrumente adecvate Backcountry, cunoașterea condițiilor Backcountry, meteorologice și de zăpadă și piei alpinism în condiții de siguranță să profite de libertatea de a splitboard.
 

Model
 

Direcțională Forma
Comună în rândul freeride si snowboard toate montane, placi direcționale sunt concepute pentru a fi călărit predominant într-o singură direcție. Ele sunt de multe ori mai rigide în coadă și mai moale spre nas pentru a ajuta la menținerea stabilității în timp ce sculptură la viteză mare. De obicei, introduce obligatorii sunt stabilite spate (setat mai aproape de coada de snowboard), uneori până la un centimetru.

True twin Shape Forma twin (mentionat ca un frate geamăn adevărat) este complet simetric cu vârful identice și măsurători coada si model flex. Legături vor fi montate în centru pe un snowboard sfat geamăn. Adesea găsit în snowboarduri freestyle forma Twin este ideal pentru parcuri teren din cauza capacității de a merge în orice direcție.

Directional twin Shape O combinație de snowboarduri gemene și direcțională, gemenii direcționale sunt dotate cu un vârf de dimensiuni similare, si coada, dar vârful este mai flexibilă decât coada. Gemenii direcționale sunt cele mai acasă pe toate-munte și de teren freestyle.

 

 

 

 

Blog-uri: schiuri.blogspot.com, schiuri.wordpress.com